Logo RINEKE.ART

200 Facebookvolgers, 100 op Instagram

Deze website RINEKE.ART geeft een mooi overzicht van mijn werk. Glas, brons en tekeningen. Het is daarmee meteen mijn digitale archief. Doordat mijn werk op datum gesorteerd gepresenteerd wordt zie je ook de ontwikkleling die ik doormaak. Ik vind het heerlijk, ook voor mezelf, om deze website te hebben. Dank CARIEN.EU voor je werk aan de site!

Maar om mijn werk te zien kun je me ook volgen op Facebook en Instagram. Daar komt mijn nieuwe werk op, net als de agenda met aankondigingen van exposities en kunstmarkten waaraan ik deelneem. Fijn natuurlijk wanneer liefhebbers van mijn werk me daar volgen! Op 4 augustus 2023 kwam de 200ste volger er bij op Facebook. En een dik een week daarvoor de 100ste Instagram volger. Bedankt, jullie allemaal! Jullie helpen me met het zichtbaar maken van mijn werk.